جمهوری چک (اروپا)

جمهوری چک

جمهوری چک کشوری واقع در اروپای مرکزی و یکی از اعضای اتحادیه اروپا است. این کشور در تاریخ اول ژانویه ۱۹۹۳ و به دنبال تقسیم کشور چکسلواکی سابق پدید آمد. پایتخت و بزرگ‌ترین شهر آن شهر پراگ است با وجودی که عضو اتحادیه اروپا است واحد پول آن کرونا است. 

مردم چک به‌طور تاریخی به عنوان «بی‌اعتنا به مذهب» توصیف شده‌اند و این کشور کم‌مذهبی‌ترین مردم را در جهان دارد. 

این کشور هم‌چنین بالاترین شاخص توسعه انسانی را در اروپای مرکزی و اروپای شرقی داراست. جمهوری چک هم‌چنین چهارمین کشور در اروپا از نظر برقراری صلح و آشتی و دموکرات‌ترین کشور در منطقه خود است. 

به سبب وجود نیروی کار فوق‌العاده ماهر، این کشور به قدرت صنعتی کشورهای بلوک شرق سابق تبدیل شد. این کشور که در قلب اروپا واقع شده، دارای تابستان‌های خنک و زمستان‌های سرد و مرطوب بوده، و میزان بارندگی آن بسیار زیاد است. کشاورزی در اقتصاد کشور، نقش مهمی به عهده دارد، و عمده محصولات آن، جو و چغندر قند می‌باشد. دامداری و جنگل‌داری نیز در این کشور متداول است. 

 

گالری تصاویر

نقشه گوگل

    • Corinthia Hotel Prague

    • EA Hotel Crystal Palace

    • Sheraton Prague Charles Square Hotel

    • Corinthia Hotel Prague

    • Ramada Prague City Centre

    • EA Embassy Prague Hotel

مدارك مورد نیاز سفارت جمهوري چک

  • پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار و پاسپورتهای قدیمی
  • 2 قطعه عکس 6×4 رنگی زمینه سفید ( عکس متقاضی باید جدید باشدو صورت بزرگ باشد)
  • گواهی اشتغال به کار ،نامه برروی سربرگ با ذکر حقوق و سمت به صورت کامل و ذکر تاریخ مرخصی ( اساس نامه شرکت ، روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب، پروانه وکالت، فیش حقوق سه ماه گذشته، گواهی مستمری بازنشستگی)
  • درصورت نداشتن بیمه و فیش حقوقی طی یک نامه دلیل ان را به صورت کامل شرح دهید.
  • سابقه بیمه تامین اجتماعی و دفترچه بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی
  • گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان و دانش آموزان)
  • گردش 3 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی 30میلیون تومان و خلاصه حساب افزایش ناگهانی مانده حساب مورد تایید سفارت نمیباشد.
  • سند مالکیت
  • شناسنامه
  • تمکن مالی برای کلیه افراد حتی کودکان و نوزادان الزامی می باشد.
  • کلیه مدارک ترجمه رسمی با مهر مترجم باشد .
  • ضمانت نامه بانکی برای هر نفر الزامی است.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه وارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی میباشد.

ارائه و همراه داشتن اصل کلیه مدارک در روز سفارت الزامی میباشد و در صورت عدم ارائه انها سفارت هیچ مدرکی را تحویل نمیگیرد.