سوئیس (اروپا)

تاریخ سوئیس به حدود ۱۵۰,۰۰۰ سال قبل باز می‌گردد. تخمین زده می‌شود که قدیمی ترین شهرک کشاورزی یافت شده در این منطقه به ۵۳۰۰ سال قبل از میلاد تعلق دارد. La Tène یکی از اولین فرهنگ‌هایی است که که در این منطقه شکوفا شده و در طول عصر آهن در حدود سده‌ی پنجم قبل از میلاد توسعه یافته‌است. هلوتی‌ها (Helvetii) یکی از مهم‌ترین قبایل سلتی در سوئیس بودند اما در جریان جنگ Bibracte، ارتش روم به رهبری ژولیوس سزار آنها را شکست داد.

می دانستید که نام رسمی این کشور، کنفدراسیون سوئیس (Confoederatio Helvetica) است که در سال ۱۲۹۲۲ تاسیس شده‌است؟ علاوه بر این، سوئیس در زبان آلمانی Schweiz، در ایتالیایی Svizzera، در فرانسه Suisse و در زبان رومانش Svizra نامیده می‌شود. در سال ۱۲۹۲، سوئیس اتحادیه‌ای از سه کانتون ( یکی از انواع تقسیمات کشوری در برخی از کشورها) اصلی بود که تحت حکومت هابسبورگ (Habsburg) قرار داشت و در سال ۱۸۱۵ آزاد شد.

پایتخت آن برن است و واحد پول رسمی آن فرانک سوئیس است. نزدیک به هفتاد درصد این سرزمین را کوه‌های سر‌به‌فلک‌کشیده پوشانده که ۶۰ درصد این منطقه‌ی کوهستانی در کوهستان آلپ واقع است. سوئیس با مساحت ۴۱,۲۸۳ کیلومتر مربع، کشور کوچکی به شمار می‌رود و توسط پنج کشور فرانسه، آلمان، ایتالیا، اتریش و لیختن‌اشتاین احاطه شده‌است. پنج شهر مهم سوئیس عبارت اند از: بازل، ژنو، برن، لوزان و زوریخ. این کشور ۲۶ کانتون دارد. ۱۷ بخش آن به زبان آلمانی و اهالی ۴ کانتون غربی یعنی ژنو، نوشاتل (Neuchâtel)، ژورا (Jura) و کانتون وو (Vaud) به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند. ایتالیایی نیز زبان چهار منطقه‌ی جنوبی در کانتون‌های گروبوندان (Graubünden) و تیچینو (Ticino) است و زبان رومانش (Romansh) که ریشه‌ی لاتین دارد تنها در گروبوندان شنیده می‌شود.

گالری تصاویر

نقشه گوگل

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

  • پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار و داشتن 2 صفحه خالی و پاسپورتهاي قدیمی
  • سند مالکیت
  • گردش 3 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودي 30 میلیون تومان و خلاصه حساب
  • گواهی اشتغال به کار ،نامه برروي سربرگ با ذکر حقوق و سمت به صورت کامل و ذکر تاریخ مرخصی ( اساس نامه شرکت،روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب، پروانه وکالت، فیش حقوق سه ماه گذشته، گواهی مستمري بازنشستگی)
  • اصل و کپی از لیست پرداخت بیمه تامین اجتماعی
  • اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن بر روي کاغذ A4
  • 2 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید ( عکس متقاضی باید جدید باشدبدون روتوش)
  • در صورت رد ویزا از سوي سفارت دیگر در طی دوسال گذشته،ارائه توضیح کتبی به انگلیسی مبنی بر رد ویزا ودلیل سفر مجدد الزامی میباشد.
  • گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر روزهاي مرخصی (براي دانش آموزان و دانشجویان تاییدیه ثبت نام براي ترم اینده)
  • اجازه محضري پدر و مادر براي افراد زیر 18 سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند.
  • والدین باید فرم درخواست ویزا را امضا و یک نسخه کپی از پاسپورتهاي خود ضمیمه درخواست نمایند.
  • اصل کلیه مدارك همراه با ترجمه آنها الزامی میباشد.
  • کلیه مدارك ترجمه رسمی با مهر مترجم باشد.