فنلاند (اروپا)

جمهوری فنلاند یکی از کشورهای شمال اروپاست و پایتخت آن هلسینکی است. این کشور از نظر مساحت ششمین کشور اروپاست و تراکم جمعیت در آن پایین است و در هر کیلومتر مربع آن تنها ۱۶ نفر زندگی می‌کنند. فنلاند با کشورهای روسیه، نروژ و سوئد همسایه است و از طریق خلیج فنلاند به استونی وصل می‌شود. این کشور یکی از اعضای اتحادیه اروپا نیز هست. در حال حاضر بیشتر جمعیت فنلاند در مناطق جنوبی آن ساکن هستند. زبان مادری فنلاندی‌ها فینی است که تنها زبان رایج در قاره اروپاست که ریشه آن هند و اروپایی نیست. زبان سوئدی دومین زبان این کشور است که ۵/۵ درصد از مردم به آن تکلم می‌کنند.
فنلاند رشد اقتصادی و اجتماعی خوبی دارد و توانسته در سال‌های اخیر به کشوری پیشرفته تبدیل شود. اقتصاد فنلاند وابستگی فراوانی به صادرات دارد و بحران اقتصادی سایر کشورهای اروپایی تأثیر زیادی روی صادرات این کشور گذاشته‌ است.
فنلاند بعنوان یکی از بهترین‌ها و شاید بهترین نظام آموزشی دنیا شناخته می‌شود. نظام آموزشی فنلاند سیستمی برابرطلب و بدون هیچ گونه شهریه‌ای است. در مدرسه به دانش آموزان تمام وقت نهار رایگان داده می‌شود.
فنلاند کشور دریاچه و جنگل است. ۱۰ درصد خاک آن را دریاچه و ۷۳ درصد آن را جنگل پوشانده است و رشته کوه‌های آن اغلب در نیمه شمالی واقع شده‌اند.قرار داشتن یک سوم از خاک فنلاند در بالای مدار قطب شمالی، این کشور را پس از ایسلند، به شمالی‌ترین کشور جهان مبدل ساخته است.

در شمالی‌ترین نقطه فنلاند تابستان‌ها خورشید برای ۷۳ روز غروب نمی‌کند و در تمام  ۲۴ ساعت شبانه روز هوا روشن است. در زمستان‌ها هم ۵۱ روز خورشید طلوع نمی‌کند. فنلاندی‌ها به فنلاندی بودن شرکت نوکیا و «لینوس توروالدز»، سازنده لینوکس افتخار می‌کنند. فنلاندی‌ها شدیداً علاقه‌مندند که هر چه در خارج در مورد آنها می‌نویسند را بخوانند و همیشه نظر بازدیدکنندگان از فنلاند را دربارهٔ این کشور می‌پرسند.

گالری تصاویر

نقشه گوگل

مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

  • پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار با داشتن دو صفحه خالی و پاسپورتهای قدیمی
  • سند مالکیت
  • گردش 3 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی 80 میلیون تومان و خلاصه حساب افزایش ناگهانی مانده حساب مورد تایید سفارت نمیباشد.
  • گواهی اشتغال به کار ،نامه برروی سربرگ با ذکر حقوق و سمت به صورت کامل و ذکر تاریخ مرخصی ( اساس نامه شرکت ، روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب، پروانه وکالت، فیش حقوق سه ماه گذشته،حکم کارگزینی، گواهی مستمری بازنشستگی)
  • سابقه بیمه تامین اجتماعی و دفترچه بیمه
  • شناسنامه
  • 2 قطعه عکس 3.5X5 رنگی زمینه سفید ( عکس متقاضی باید جدید باشدبدون روتوش)
  • گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر روزهای مرخصی (برای دانش آموزان و دانشجویان تاییدیه ثبت نام برای ترم اینده)
  • در صورت خانه دار بودن گواهی درامد همسر
  • برای افراد زیر 18 سال گواهی اشتغال به کار + فیش حقوقی 3 ماه اخیر پدر یا مادر به همراه امضای هردو والدین در فرم
  • اجازه محضری پدر و مادر برای افراد زیر 18 سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند.
  • کلیه مدارک ترجمه رسمی با مهر مترجم باشد .
  • ضمانت نامه بانکی برای هر نفر الزامی است.

     لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه وارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی میباشد.

          تبصره: تا زمان تکمیل مدارک و تسویه ریالی تور ثبت نام شما قطعی نمیباشد.