فنلاند (اروپا)

جمهوری فنلاند یکی از کشورهای شمال اروپاست. این کشور از نظر مساحت ششمین کشور اروپاست. تراکم جمعیت در آن پایین است و در هر کیلومتر مربع آن تنها ۱۶ نفر زندگی می‌کنند.

فنلاند با کشورهای روسیه، نروژ و سوئد همسایه است و از طریق خلیج فنلاند به استونی وصل می‌شود. این کشور یکی از اعضای اتحادیه اروپا است.

اعقاب ساکنین فعلی فنلاند یعنی فین‌ها در اواخر قرن اول و در اوایل قرن دوم میلادی مهاجرت خود را از ساحل جنوبی خلیج فنلاند، به سوی فنلاند آغاز کردند.

تا آن زمان فنلاند تقریبا غیرمسکونی بود و فقط قوم لاپ در آن متفرق بودند. پس از ورود فینها،‌ لاپ‌ها به سمت شمال رفتند.

در حال حاضر بیشتر جمعیت فنلاند در مناطق جنوبی آن ساکن هستند. زبان مادری فنلاندی‌ها فینی است که تنها زبان رایج در قاره اروپاست که ریشه آن هند و اروپایی نیست. زبان سوئدی دومین زبان این کشور است که 5/5درصد از مردم به آن تکلم می‌کنند.

در قرن دوازدهم فنلاندی‌ها برای حفظ خود در مقابل دشمنانشان بخصوص روس‌ها، از سوئد طلب کمک کردند و بدین گونه فنلاند به تصرف سوئد درآمد.

سوئد در سال 1809 فنلاند را به الکساندر اول تزار روسیه تسلیم کرد. درسال 1901 مردم فنلاند دارای مجلس قانونگذاری و حق رأی شدند.

با روی کار آمدن بلشویک‌ها در روسیه در سال 1917، همان مجلس استقلال فنلاند را اعلام کرد. در سال 1920 شوروی نیز استقلال فنلاند را به رسمیت شناخت.

پس از جنگ جهانی دوم به خصوص با آغاز نیمه دوم قرن حاضر، فنلاند وضع طبیعی خود را به دست آورد و با وجود روابط تلخ گذشته با شوروی،‌ هم اکنون دارای روابطی دوستانه با این کشور است. فنلاند رشد اقتصادی و اجتماعی خوبی دارد و توانسته در سال‌های اخیر به کشوری پیشرفته تبدیل شود.

فنلاند کشور دریاچه و جنگل است. 10 درصد خاک آن را دریاجه پوشانده و 73 درصد آن را جنگل. رشته کوه‌های آن اغلب در نیمه شمالی واقع شده‌اند.

قرار داشتن یک سوم از خاک فنلاند در بالای مدار قطب شمالی، این کشور را پس از ایسلند، به شمالی‌ترین کشور جهان مبدل ساخته است.

در شمالی‌ترین نقطه فنلاند تابستان‌ها خورشید برای 73 روز غروب نمی‌کند و همه 24 ساعت هوا روشن است. در زمستان‌ها هم 51 روز خورشید طلوع نمی‌کند.

گالری تصاویر

نقشه گوگل

مدارک مورد نیاز سفارت فنلاند

  • پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار با داشتن دو صفحه خالی و پاسپورتهاي قدیمی

  • سند مالکیت
  • گردش 3 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودي 30 میلیون تومان و خلاصه حساب
  • گواهی اشتغال به کار ،نامه برروي سربرگ با ذکر حقوق و سمت به صورت کامل و ذکر تاریخ مرخصی ( اساس نامه شرکت
  • روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب، پروانه وکالت، فیش حقوق سه ماه گذشته، گواهی مستمري بازنشستگی)
  • سابقه بیمه تامین اجتماعی و دفترچه بیمه
  • شناسنامه
  • 2 قطعه عکس 3.6*4.7 رنگی زمینه سفید ( عکس متقاضی باید جدید باشدبدون روتوش)
  • گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر روزهاي مرخصی (براي دانش آموزان و دانشجویان تاییدیه ثبت نام براي ترم اینده)
  • در صورت خانه دار بودن گواهی درامد همسر
  • براي افراد زیر 18 سال گواهی اشتغال به کار + فیش حقوقی 3 ماه اخیر پدر یا مادر به همراه امضاي هردو والدین در فرم
  • اجازه محضري پدر و مادر براي افراد زیر 18 سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند.
  • کلیه مدارك ترجمه رسمی با مهر مترجم باشد .
  • ضمانت نامه بانکی براي هر نفر الزامی است.