مجارستان (اروپا)

مجارستان

مجارستان یا هانگری (به مجاری: Magyarország) کشوری در اروپای مرکزی با پایتخت بوداپست است. مساحت مجارستان ۹۳۰۳۰ کیلومتر مربع است. این کشور در حدود ۹ میلیون و ۸۸۰ هزار نفر جمعیت دارد، زبان رسمی آن مجاری و واحد پول آن فورینت است. پایتخت و پرجمعیت‌ترین شهر این کشور بوداپست با یک میلیون ۷۴۰ هزار نفر جمعیت است. رودخانه‌ی دانوب از مرکز این کشور می‌گذرد. مجارستان در شمال با جمهوری اسلواکی، در شرق با کشور رومانی، در شمال‌شرقی با جمهوری اوکراین، در جنوب با کشور مجارستان و با جمهوری های پیشین یوگوسلاوی (صربستان ۱۵۱ کیلومتر، کرواسی ۳۲۹ کیلومتر و اسلوونی ۸۲ کیلومتر) و در غرب با کشور اتریش همسایه است. 

مجارستان از کشورهای توریستی است و در سال ۲۰۱۱ میلادی ۱۰٫۲ میلیون گردشگر را به خود جلب کرد. مجارستان، از کشورهای سابق کمونیستی شرق اروپا، همراه با شمار دیگری از کشورهای کمونیستی سابق و همچنین قبرس و جزیره مالت در سال ۲۰۰۴ به عضویت اتحادیه اروپا پذیرفته شد. در طول جنگ جهانی دوم و در جریان هولوکاست، نزدیک به ششصد هزار یهودی در مجارستان کشته شدند. در آن زمان دولت وقت مجارستان، با آلمان نازی متحد بود.

چشمه‌های آب‌گرم در سرتاسر کشور مجارستان کشیده شده‌ است و فقط در بوداپست (پایتخت آن) ۱۱۸ چشمه‌ی آب گرم وجود دارد. چشمه‌‌های آبگرم مجارستان که در دنیا مشهور به «اثر جادویی» هستند بسیاری از بیماری‌های مزمن را تسکین می‌دهند. استفاده از این آب‌ها، نه‌تنها برای توان‌بخشی بلکه برای خوش‌گذرانی صرف نیز عالی است. حمام‌های تاریخی مجارستان با پیشینه‌ای ۲۰۰۰ ساله در استفاده از این آب‌گرم‌ها، شما را به یک سفر تاریخی در دل دوران روم خواهد برد.

 

گالری تصاویر

نقشه گوگل

مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

  • پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار و پاسپورتهاي قدیمی
  • سند مالکیت
  • گردش 6 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودي 50 میلیون تومان به همراه نامه تمکن ( لاتین )
  • گواهی اشتغال به کار( اساس نامه شرکت ، روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب/ وکالت ، فیش حقوقی)
  • شناسنامه
  • 2 قطعه عکس 6*4 بدون عینک و روتوش ( حداکثر براي 6 ماه گذشته)
  • گواهی اشتغال به تحصیل (براي دانشجویان و دانش آموزان)
  • براي افراد زیر 18 سال گواهی اشتغال به کار + فیش حقوقی 3 ماه اخیر پدر یا مادر
  • اجازه محضري پدر و مادر براي افراد زیر 18 سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند.
  • کلیه مدارك ترجمه شده باشد.
  • کپی از اصل مدارك و ترجمه آنها الزامیست