تور 4 شب زوریخ 4 شب پاریس ویژه نوروز (برگزار شده)

جزئیات تور

  • کد تور: N-12
  • قیمت: 1250 یورو + مبلغ بلیط هواپیما
  • مدت: 8 شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-01-02
  • خدمات تور: اقامت در هتل های ۴ ستاره اروپایی
    پرواز رفت و برگشت
    اخذ ویزای شینگن
    بیمه مسافرتی
    ترانسفر فرودگاهی
    گشت شهری
    راهنمای تور

درباره تور

تور سوئیس فرانسه ویژه نوروز

۴ شب زوریخ | ۴ شب پاریس

 

با اقامت در زوریخ، شما می‌توانید با یکی از زیبا‌ترین و لوکس‌ترین شهر‌های اروپا آشنا شوید. در سفر خود لذت دیدار از خیابان بانهوف و کلیسای گروس مونستر را از دست ندهید. مطمئنا مناظر آبشار راین فال و دیگر جاذبه‌های زوریخ هرگز از یادتان نخواهد رفت.

جاذبه های گردشگری

شهر زوریخ: خیابان بانهوف، کلیسای گروس مونستر، بافت تاریخی و قدیمی شهر، منطقه زوریخ برگ، آبشارهای راین، دریاچه زوریخ، کلیسای فرومونستر

 

 

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته کودک با تخت (۴ تا ۱۱ سال) کودک بدون تخت (۲ تا ۴ سال) توضیحات
4* BB 1250 یورو + مبلغ بلیط هواپیما 1950 یورو + مبلغ بلیط هواپیما 1050 یورو + مبلغ بلیط هواپیما 750 یورو + مبلغ بلیط هواپیما
نمایش بیشتر

گالری تصاویر

شرایط دریافت ویزای سوئیس

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

–      پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار  و داشتن 2 صفحه خالی و پاسپورتهای قدیمی

–      سند مالکیت

–      گردش 3 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی 80میلیون تومان و خلاصه حساب افزایش ناگهانی مانده حساب مورد تایید سفارت نمیباشد.

–      گواهی اشتغال به کار ،نامه برروی سربرگ با ذکر حقوق  و سمت به صورت کامل و ذکر تاریخ مرخصی ( اساس نامه شرکت ، روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب، پروانه وکالت، فیش حقوق سه ماه گذشته، گواهی مستمری بازنشستگی)

–       اصل و کپی از لیست پرداخت بیمه تامین اجتماعی

–      اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن بر روی A4

–      2 قطعه عکس3.5 در 4.5 رنگی زمینه سفید ( عکس متقاضی باید جدید باشدبدون روتوش)

–      در صورت رد ویزا از سوی سفارت دیگر در طی دوسال گذشته،ارائه توضیح کتبی به انگلیسی مبنی بر رد ویزا ودلیل سفر مجدد الزامی میباشد.

–        گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر روزهای مرخصی (برای دانش آموزان و دانشجویان تاییدیه ثبت نام برای ترم اینده)  

–      اجازه محضری پدر و مادر برای افراد زیر 18 سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند.

–      والدین باید فرم درخواست ویزا را امضا و یک نسخه کپی از پاسپورتهای خود ضمیمه درخواست نمایند.

–      اصل کلیه مدارک همراه با ترجمه آنها الزامی میباشد.

–        کلیه مدارک ترجمه رسمی با مهر مترجم باشد .

–       ضمانت نامه بانکی برای هر نفر الزامی است.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه وارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی میباشد.

              تبصره: تا زمان تکمیل مدارک و تسویه ریالی تور ثبت نام شما قطعی نمیباشد.

زوریخ

Zurich
2°
few clouds
humidity: 69%
H -1 • L -1
10°
Thu
13°
Fri
14°
Sat
13°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

پاریس

Paris
6°
few clouds
humidity: 44%
wind: 5m/s SW
H 2 • L 1
8°
Thu
4°
Fri
2°
Sat
11°
Sun
Weather from OpenWeatherMap

درخواست تور