تور 4 شب زوریخ ویژه نوروز

جزئیات تور

  • کد تور: N-10
  • قیمت: 850 یورو + مبلغ بلیط هواپیما
  • مدت: 4 شب و 5 روز
  • تاریخ برگزاری: 1398-01-02
  • خدمات تور: اقامت در هتل های ۴ ستاره اروپایی
    پرواز رفت و برگشت
    اخذ ویزای شینگن
    بیمه مسافرتی
    گشت شهری
    راهنمای تور

درباره تور

تور زوریخ

۴ شب ویژه نوروز

شهر زوریخ یکی از  لوکس ترین مقاصد سفر اروپاست، نیکاگشت تور نوروزی ۵ روزه زوریخ را برای افرادی تدارک دیده است که قصد دارند در ایام نوروز سفری لوکس و در عین حال کوتاه و با گشت های متنوع به اروپا داشته باشند.

با اقامت در زوریخ، شما می‌توانید با یکی از زیبا‌ترین و لوکس‌ترین شهر‌های اروپا آشنا شوید. در سفر خود لذت دیدار از خیابان بانهوف و کلیسای گروس مونستر را از دست ندهید. مطمئنا مناظر آبشار راین فال و دیگر جاذبه‌های زوریخ هرگز از یادتان نخواهد رفت.

این تور شامل گشت شهری زوریخ و گشت های کامل برن، اینترلاکن، لوسرن و بازدید از کو پیلاتوس می باشد.

با وجود این که مشکلات اخیر، دریافت ویزای شنگن را از سفارت های اروپایی بسیار مشکل کرده است. نیکاگشت مفتخر است که با تکیه به سابقه درخشان خود در ارائه خدمات ویزا و آمار خیره کننده ۹۸ درصدی دریافت ویزا طی سالهای گذشته، بالاترین اطمینان خاطر را  در این خصوص برای شما فراهم آورد.

 

جاذبه های گردشگری

شهر زوریخ: خیابان بانهوف، کلیسای گروس مونستر، بافت تاریخی و قدیمی شهر، منطقه زوریخ برگ، آبشارهای راین، دریاچه زوریخ، کلیسای فرومونستر

 

 

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته
قیمت یک تخته کودک با تخت (۴ تا ۱۱ سال) کودک بدون تخت (۲ تا ۴ سال) توضیحات
4* BB 850 یورو + مبلغ بلیط هواپیما 1350 یورو + مبلغ بلیط هواپیما 750 یورو + مبلغ بلیط هواپیما 590 یورو + مبلغ بلیط هواپیما
نمایش بیشتر

گالری تصاویر

شرایط دریافت ویزای سوئیس

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

–      پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار  و داشتن 2 صفحه خالی و پاسپورتهای قدیمی

–      سند مالکیت

–      گردش 3 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی 80میلیون تومان و خلاصه حساب افزایش ناگهانی مانده حساب مورد تایید سفارت نمیباشد.

–      گواهی اشتغال به کار ،نامه برروی سربرگ با ذکر حقوق  و سمت به صورت کامل و ذکر تاریخ مرخصی ( اساس نامه شرکت ، روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب، پروانه وکالت، فیش حقوق سه ماه گذشته، گواهی مستمری بازنشستگی)

–       اصل و کپی از لیست پرداخت بیمه تامین اجتماعی

–      اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن بر روی A4

–      2 قطعه عکس3.5 در 4.5 رنگی زمینه سفید ( عکس متقاضی باید جدید باشدبدون روتوش)

–      در صورت رد ویزا از سوی سفارت دیگر در طی دوسال گذشته،ارائه توضیح کتبی به انگلیسی مبنی بر رد ویزا ودلیل سفر مجدد الزامی میباشد.

–        گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر روزهای مرخصی (برای دانش آموزان و دانشجویان تاییدیه ثبت نام برای ترم اینده)  

–      اجازه محضری پدر و مادر برای افراد زیر 18 سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند.

–      والدین باید فرم درخواست ویزا را امضا و یک نسخه کپی از پاسپورتهای خود ضمیمه درخواست نمایند.

–      اصل کلیه مدارک همراه با ترجمه آنها الزامی میباشد.

–        کلیه مدارک ترجمه رسمی با مهر مترجم باشد .

–       ضمانت نامه بانکی برای هر نفر الزامی است.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه وارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی میباشد.

              تبصره: تا زمان تکمیل مدارک و تسویه ریالی تور ثبت نام شما قطعی نمیباشد.

زوریخ

Zurich
-1°
mist
humidity: 94%
H -2 • L -2
-0°
Mon
0°
Tue
1°
Wed
-0°
Thu
Weather from OpenWeatherMap

درخواست تور