تور نمایشگاه تجهیزات پزشکی دوسلدورف (مدیکا)

جزئیات تور

  • قیمت: 1450 یورو + مبلغ بلیط
  • مدت: 7 روز
  • تاریخ برگزاری: 1397-08-19
  • خدمات تور: 6 شب اقامت در هتل 4 ستاره (3 شب پراگ + 3 شب دوسلدورف) + اخذ ویزای شنگن + ترانسفر فرودگاهی در شهرهای پراگ و دوسلدورف +یک گشت شهری کامل در پراگ همراه با نهار + پرواز بین شهری از پراگ به دوسلدورف + بیمه مسافرتی تا سقف 50،000 یورو

درباره تور

 
نمایشگاه تجهیزات پزشکی دوسلدورف (مدیکا) در یک نگاه
 
نمایشگاه تجهیزات پزشکی دوسلدورف (مدیکا) از ۲۱ الی ۲۴ آبان ۱۳۹۷ در شهر دوسلدورف کشور آلمان برگزار می گردد.
این نمایشگاه بزرگترین رویداد جهان در بخش پزشکی به شمار می آید و با بیش از ٤٠ سال سابقه در تقویم همه افراد فعال در این صنعت ثبت شده و مکانی است که متخصصان بخش پزشکی با هم دیدار می کنند.
نمایشگاه مدیکا همچنان به مسیر بین المللی خود ادامه می دهد و امسال با تنوع منحصر به فردی از نوآوری ها در سطح جهانی برگزار خواهد شد. در آخرین دوره حدود ٥٠٠٠ غرفه دار از ٦٧ کشور محصولات و خدمات خود را در این نمایشگاه ارائه دادند. در این دوره نیز برگزارکنندگان این رویداد در انتظار استقبال از شما به عنوان بازدیدکننده تجاری یا غرفه دار برای بازار جهانی فناوری پزشکی و محصولات مرتبط با آن، در مرکز نمایشگاهی دوسلدورف هستند. 
 
اطلاعات تکمیلی نمایشگاه مدیکا ۲۰۱۸
 
 

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل عنوان خدمات هر نفر در اتاق دو تخته
div>
هر نفر در اتاق یک تخته قیمت اتاق کودک با تخت (۶ تا ۱۲ سال) قیمت اتاق کودک بدون تخت (۲ تا ۶ سال) توضیحات
پراگ: Four star hotel in perague
دوسلدورف: Four star hotel in dusseldorf
صبحانه 1450 یورو + مبلغ بلیط 2250 یورو + مبلغ بلیط --- --- 1- در صورت اقامت در شهر کلن 150 دلار از مبلغ پکیج کسر خواهدشد.
2-در صورت نیاز بلیط ورودی نمایشگاه به مبلغ 75 یورو قابل ارائه می باشد.
نمایش بیشتر

گالری تصاویر

شرایط دریافت ویزای جمهوری چک

مدارك مورد نیاز سفارت جمهوري چک

  • پاسپورت جدید امضا شده با حد اقل 8 ماه اعتبار و پاسپورتهاي قدیمی
  • 4 رنگی زمینه سفید ( عکس متقاضی باید جدید باشدو صورت بزرگ باشد) x 2 قطعه عکس 6 
  • گواهی اشتغال به کار ،نامه برروي سربرگ با ذکر حقوق و سمت به صورت کامل و ذکر تاریخ مرخصی ( اساس نامه شرکت ، روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب، پروانه وکالت، فیش حقوق سه ماه گذشته، گواهی مستمري بازنشستگی)
    درصورت نداشتن بیمه و فیش حقوقی طی یک نامه دلیل ان را به صورت کامل شرح دهید. 
  • سابقه بیمه تامین اجتماعی و دفترچه بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی 
  • گواهی اشتغال به تحصیل (براي دانشجویان و دانش آموزان) 
  • گردش 3 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودي 80 میلیون تومان و خلاصه حساب افزایش ناگهانی مانده حساب مورد تایید سفارت نمیباشد. تمکن مالی براي کلیه افراد حتی کودکان و نوزادان الزامی می باشد.
  • سند مالکیت 
  • شناسنامه                                    
  • کلیه مدارك ترجمه رسمی با مهر مترجم باشد .
  •  ضمانت نامه بانکی براي هر نفر الزامی است. 
    لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تھیه وارائه آنھا جھت اخذ ویزا الزامی میباشد.
    ارائه و ھمراه داشتن اصل کلیه مدارک در روز سفارت الزامی میباشد و در صورت عدم ارائه آنھا سفارت ھیچ مدرکی را تحویل نمیگیرد.
    تبصره: تا زمان تکمیل مدارک و تسویھ ریالی تور ثبت نام شما قطعی نمیباشد.

پراگ

Prague
11°
clear sky
humidity: 57%
wind: 5m/s NNW
H 9 • L 9
10°
Sun
12°
Mon
8°
Tue
9°
Wed
Weather from OpenWeatherMap

درخواست تور