لهستان (اروپا)

پرچم لهستان

لهستان (به لهستانی: Polska به انگلیسی، Poland) با نام رسمی جمهوری لهستان کشوری است در مرکز اروپا، از غرب با آلمان، از جنوب غربی باجمهوری چک، از جنوب با اسلوواکی، از شمال شرقی با لیتوانی و روسیه، از شرق با بلاروس، از جنوب شرقی با اوکراین و از شمال با دریای بالتیک همسایه است، همچنین با جمعیت ۳۸٫۵ میلیون نفری این کشور سی و چهارمین کشور پرجمعیت جهان، هشتمین در قاره اروپا و ششمین در اتحادیه اروپایی می‌باشد. از مهمترین شهرهای لهستان می‌توان به کراکوف، ووچ، وروتسلاو، پوزنان، گدانسک، اشچچین و کاتوویتس اشاره کرد. واحدهای پول این کشور عبارت است از: زلوتی = ۱۰۰ گروش. مهمترین صادرات لهستان را، ماشین‌آلات و تجهیزات حمل و نقل، خواربار و حیوانات زنده و فراورده‌های کشاورزی تشکیل می‌دهند. 

لهستان پس از پیوستن به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۴، تعداد گردشگرانش به‌شدت افزایش یافت. گردشگری به‌طور کلی به اقتصاد این کشور کمک می‌کند و بخش نسبتاً زیادی از بازار اقتصادی خدماتی کشور را تشکیل می‌دهد. لهستان ششمین کشور پر بازدید جهان توسط گردشگران خارجی است که توسط سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) رتبه‌بندی شده‌است. جاذبه‌های گردشگری در لهستان بسیار گوناگون هستند و از کوه‌های جنوبی تا سواحل شنی در شمال، با دنباله‌ای از تقریباً هر سبک معماری، مقصد جذابی برای گردشگران است. پرطرفدارترین شهر کراکوفاست که سابقه پایتخت لهستان بودن را داشته و به‌عنوان عتیقه عصر طلایی رنسانس لهستان عمل می‌کند.

 

گالری تصاویر

نقشه گوگل

مدارك مورد نیاز سفارت لهستان

·         پاسپورت جدید  امضا شده  با حد اقل 8 ماه اعتبار و  پاسپورت قدیمی

·         سند مالکیت

·         گردش 6 ماهه حساب بانکی با حداقل موجودی 30میلیون تومان به همراه نامه تمکن ( لاتین ) افزایش ناگهانی مانده حساب مورد تایید سفارت نمیباشد.

·         گواهی اشتغال به کار( اساس نامه شرکت ، روزنامه رسمی ، جوازکسب ، پروانه مطب)

·         شناسنامه و کارت ملی ( ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه )

·         2 قطعه عکس 3×4 رنگی زمینه سفید تمام رخ بدون عینک و روتوش

·         گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانشجویان و دانش آموزان) 

·         کلیه مدارک ترجمه شده باشد.

·         ضمانت نامه بانکی برای هر نفر الزامی است.
     لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه وارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی میباشد